Ga voor je logo borduren op je eigen shirts

Ayto promo logo

Iedereen die een eigen bedrijf heeft gewild ervoor streven dat iedereen er goed uit ziet wanneer ze aan het werk zijn. Dit geeft een professionele houding aan en dit is vooral het geval wanneer je mensen in bijvoorbeeld een logistiek bedrijf hebt zitten. Mensen die veel onderweg zijn worden veel gezien en het is dus belangrijk dat de kleding goed in orde is. Wanneer je nog geen bedrijfskleding hebt of juist wilt gaan voor nieuwe, dan is het een goed idee om eens een keertje te gaan lijken om te gaan voor bijvoorbeeld je logo borduren op je eigen kleding. Op deze manier kan je er namelijk voor zorgen dat iedereen er met dezelfde kleding bijloopt en dit is dan ook iets wat er professioneel uit ziet. Denk hierbij dan bijvoorbeeld aan polo’s borduren en een pet borduren met je eigen logo erop.

Wat wil je op je kleding hebben?

Je kunt er uiteraard voor gaan om  je eigen kleding te gaan maken zodat iedereen op het werk er hetzelfde erbij loopt en dat ze kleding hebben om in te werken. Wanneer je dan gaat voor bijvoorbeeld een logo borduren en dit wilt doen op een pet borduren, dan is het ook een goed idee om naar andere mogelijkheden te gaan kijken. Denk hierbij dan bijvoorbeeld aan een tekst of motto van je bedrijf wat laat zien waar je bedrijf voor staat.

Bekijk welke kleding je wilt borduren

Je kunt het niet zo gek bedenken, maar tegenwoordig bestaan er alles wanneer je praat over kleding. Toch is het bij een logo borduren voor werkkleding het verstandig om dit simpel te houden zodat het er professioneel uit ziet. Zo kun je gaan voor shirtjes en een pet borduren. Je kun online ook andere kledingstukken bekijken die je kunt borduren en dit is dan ook zeker de moeite waard om eens een keertje te gaan bekijken!

Ayto promo - borduren kleding
cof

Maak je eigen ontwerp voor de kleding

Wanneer je gaat voor een logo borduren op kleding zoals bijvoorbeeld een pet borduren. Dan wil je het uiteraard eruit laten zien zoals de kleuren van je bedrijf. Gelukkig kun je gemakkelijk online een eigen ontwerp maken of kun je dit uit laten besteden. Dit is uiteraard iets wat ideaal is omdat je op deze manier ervoor kunt gaan dat je kleding krijgt die er goed uit ziet en waar je dus flink wat jaartjes goed in kunt lopen en je opvalt tussen de andere mensen.